SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > FUTBOLUN UTANÇ GECESİ

FUTBOLUN UTANÇ GECESİ

21 Nisan 2018 Cumartesi - 08:00








Gazeteci-Yazar Nevzat Yılmaz Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan ötürü sosyal medya sayfasında bir yazı paylaştı.

Sizlerle paylaşalım istedik.

İşte Yılmaz'ın açıklaması:

“Maalesef bu gece futbola beş dikiş atıldı... Ve bu beş dikiş algılamayı sağladığımız beynimize iki santim kala yere kazındı... Çıkma ihtimali ise hiç yok… Acı ve ızdırap ve dehşet aynı iğne ile sonlandı bu gece... Yazık ve çok yazık! Ve insanlık vasfının böğründe ise çok çok ayıp...

Sonuç,


Bu çirkinliğin savunulacak tarafı olmadığı gibi futbola vurulan kara leke de çıkacak gibi değil... Bu olayı işleyen ve olaya muhatap her kim olursa olsun aynı havayı soluyan, aynı inanç ve özgüveni yaşayan insandır... Ve her ikisinin de bir yaşam ağacı ve ailesi vardır… Sonucu her ne olursa olsun galibi ve mağlubu da olsa bir ruh ve vicdan taşıyordur... Bugün bu manzara gerçeğin, kendisi ile yüzleşmenin utanç günü olduğu kadar sagduyuları da etkilemiştir...

..... Ve ben hiçbir takımın fanatizm ile şekil bulamayacağını belirtirken gelecek kuşaklara örnek teşkil etmemesi açısından itidal çağrısı yapıyorum... Ve diyorum ki; Şenol Güneş ile bu vahşet son bulsun ve bu bir milat olsun...

.... Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sevgili Şenol hoca... Ve geçmiş olsun Türk futbolu… Geçmiş olsun Trabzonlular… Geçmiş olsun tüm futbolseverler...”

BİREY OLARAK EYVALLAH

 


Öncelikle Şenol Güneş'e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Asla kabul etmiyoruz.

Bunu belirttikten sonra biraz şeytanın avukatlığını yapalım dedik.

Olay vuku bulduğunda sosyal medyada geziniyorduk.

Anında Trabzonspor'un olaylarla ilgili açıklaması geldi.


Şaşırdık, gece yarısı bu kadar acelecilik neydi dedik?

Peşi sıra Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da, kendi sosyal medyasından Güneş'e yapılanları kınayıp kamuoyuyla paylaştı.

Gelelim işin bam teline...

İşte burada şeytan devreye giriyor.

Yarın Beşiktaş Trabzonspor'la oynarken, Allah göstermesin tribünden Güneş'e bir hamle yapılsa Hayrettin Hacısalihoğlu acaba ne tarafta duracak?


Şeytan işte, böyle abuk sabuk sorular aklına gelebiliyor.

Biz yine de şeytanı bir taraf koyup, şunu söyleyelim:

Hayrettin Hacısalihoğlu fiili asbaşkan konumunda olmazsa, bir birey ve Şenol Güneş'in bir dostu olarak, olayı sonuna kadar kınayabilir.

 Bunda hiçbir sıkıntı, sakınca olamaz.

Amma Trabzonspor'un asbaşkanı konumundayken, kınama olayında asbaşkan olarak taraf olması sıkıntı yaratır diye düşünüyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap