SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Felaketten dönüldü

Felaketten dönüldü

18 Ekim 2017 Çarşamba - 09:00








İyi ki Ersun Yanal’a alacakları verilmedi. Aksi takdirde personel çok daha maaş almak için gün-ay sayardı. Trabzonspor uçurumun kenarından döndü. Yine de personelin ‘gözü aydın’ diyoruz. Büyük bir felaketten kurtuldular. Sadece personel mi kurtuldu? Elbette hayır, Trabzonspor felaketin felaketinden döndü.

***

USTABAŞI’NA MALZEME

Bak Levent Ustabaşı kardeş. Boyundan büyük işlere kalkıyorsun. Derin sularda yüzmeye çalışıyorsun. Yapma, güzel kardeşimiz, malzemeni başka mecralarda ara. İroni yapıyorsun. Onu da beceremiyorsun. Her şey bitti de, bizim mahallemi kaldı. Bizim mahallenin eti ucuz değildir, haberin ola.

***


CELAL KIBRISLI

Trabzonspor’a sportif direktör mü aranıyor. İşte size aslanlar gibi bir isim. Yılların tecrübesi, yılların deneyimi var kendisinde. Bekraundu ise ortada. Bilgi birikimini tartışmaya gerek var mıdır? Temsili ise mükemmelden öte. O isim Celal Kıbrıslı hoca. Sonra, kendisi de Trabzonludur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap