SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > En iyi kadro en iyi futbol

En iyi kadro en iyi futbol

01 Mart 2017 Çarşamba - 07:10








Kim ne derse desin? Türkiye’de en iyi kadroya sahip olan takım Beşiktaş’tır. En iyi futbolu da oynayan Beşiktaş’tır. Siyah-Beyazlıların oynadığı futboldan umuyoruz ki bütün futbol camiası zevk ve haz alıyordur. Yiğidi öldür hakkını teslim et misali. Öncelikle Beşiktaş’ın hakkını teslim etmek lazım. Tabi ki kurdukları kadro öyle kolay kolay kurulmadı.

Sabredildi ve her sezon nokta transferler yapıp kadrolarını daha çok güçlendirdiler. Bunun semeresini de son dönemlerde oldukça görüyorlar. Böyle devam etmesi halinde Beşiktaş’ın bileği kolay kolay bükülmeyeceğe benziyor. Adamlar fikstürde de hak ettikleri yerde duruyorlar.

İSKELE ALABANDA

Başkan Muharrem Usta bu sezon iskeleti oturtup yeni sezonda ise yeni yıldızların geleceğini söyleyiverdi. İyi de hangi yıldızları hangi paralarla getirecek? İskeletten bahseden Muharrem Usta gerçekten şuan mevcut kadroda iskelet görebiliyor mu? İskelet var da biz mi görmüyoruz?

Trabzonspor’a nereden bakarsanız bakın gelecek sezonda en az 4-5 tane yeni oyuncu lazım. O da yapılan transferlerde sonradan pardon deme şansı olmayacak. Korkumuz o ki her zaman olduğu gibi iskele alabanda olmayalım.


EVİ GİZLİ YAPMIŞ

Dün sabah sporunda TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu’na rastladık. Her zaman olduğu gibi başkanla yürüyüş yaparken sohbet esnasında, söz döndü dolaştı Fethi Türkoğlu’na geldi.

Başkan Tekelioğlu’na, “Türkoğlu görünmüyor” nerede dedik? Keşke demez olsaydık? Bakın neler söyledi Tekelioğlu: “Nerede olacak. Köyde kaçak bir ev yaptırdı, öyle az buzda değil yaptığı ev, havalar güzel gittiği için orada kalıyor, evin tadını çıkartıyor.” Başkan Tekelioğlu’yla Türkoğlu’nun çektiği nedir? Her defasında mutlaka bir şey söylüyor Fethi hocaya.

Hayri Tekelioğlu’na yanlış anlaşılmalara mahal vermemesi için kaçak ev yaptı ifadesini açmasını istedik. Kendisi de bize eve kaçak demesindeki nedeninin evi arkadaşlarından gizli yapmasıymış. Neyse sorunu yine çözecek olan Fethi Türkoğlu’dur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap