SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Doğru karar

Doğru karar

29 Eylül 2017 Cuma - 09:07








Taraftar grupları tek çatı altında toplanıyormuş. Öncelikle Trabzonspor'a hayırlı olsun diyoruz. Bordo-Mavililer, şimdilik çok sesli korodan kurtarmış oldu. Kim ne derse desin taraftar grupları Trabzonspor için kanayan bir yaraydı. Son zamanlarda bütün yönetimler, taraftar gruplarıyla küçük de olsa mutlaka sorun yaşamışlardır. Ayrıca stadyum içerisinde iyi koordine olamadıklarından dolayı, seyirci baskısını rakip takımlara tam gösterememişlerdir. Eğer taraftar grupları tek çatı altında toplanmışsa, bunun Trabzonspor'a mutlaka pozitif yönden yansıması olacaktır. Hadi hayırlısı.

TÜRKOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN

Tüfad Başkanı Hayri Tekelioğlu aradı. Tekelioğlu'nun arama nedeni, Doğanspor Teknik Direktörü Fethi Türkoğlu'nun, köyde yeni yaptığı tripleks villasını bitirmesinden dolayı dostlarına verecek olduğu yemekmiş. Hayri başkana "Hayırdır" dedik. Tekelioğlu, "Size davetiye ulaştı mı bilmiyorum, ben yine de haber vereyim. Fethi hoca köydeki evini bitirmesinden dolayı yakın dostlarına ve spor camiasına bir yemek verecekmiş, sizleri de aramızda görmek isteriz" dedi. Henüz bizim elimize gelen bir davetiye yok. Ha yemeğe davet edilir miyiz onu da bilemeyiz. Davet edilmedik diye de Türkoğlu'na kızmayız. Fethi hocamıza yeni evinde uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz.

USTA DİYEBİLİR Mİ?

Allah mübarek eylesin. Muharrem Usta'daki bu Ersun Yanal sevgisi nereden geliyor? Baksanıza Yanal, 'Alanyaspor maçında yaşananların sorumlusu benim' diyor. Usta ise 'Sadece Yanal sorumlu değil' diyor. Güler misiniz ağlar mısınız? Usta'nın yaşadığı koruma iç güdüsünü görüyor musunuz? Allah göstermesin, Beşiktaş maçını kaybettiğinizde, o zaman söylemeniz gereken şu olacak: "Evet, Trabzonspor'u bu hale getiren ben ve Yanal'dır, hadiyin bize eyvallah!" Usta bunu diyebilir mi?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap