SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > DEĞİŞİM YAŞANDI

DEĞİŞİM YAŞANDI

19 Nisan 2018 Perşembe - 00:06








DEĞİŞİM YAŞANDI

Trabzonspor’da taşlar yerine oturmaya baladı. Üst yapıdan sonra 1461 Trabzon’da da bir değişim yaşandı. 1461 Trabzon’un başına Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu Haluk Şahin getirildi. Dün Şahin ile Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu 1461 Trabzon teknik heyeti ve futbolcuları ile bir araya geldiler. Belli ki 1461 Trabzon’da da çok şey değişeceğe benziyor. Hadi hayırlısı olsun.

İŞİ SIKI TUTUYOR

Bir değişiklikte Trabzonspor alt yapısında yaşandı. Alt yapı sorumluluğuna getirilen Cahit Erdem görev kendisine tevdi edildiği ilk günden beri işi sıkı tutmaya başladı. Zaten ASKF başkanlığı ile alt yapıların içerisinde olan Erdem, kısa süreç içerisinde Alt yapıyla ilgili önemli projelere imza atacaktır. Cahit Erdem’e de yeni görevinde başarılar diliyoruz.

DAHA NE YAPACAK?


Bırakın Onur’un yakasını. Ne yapmış Onur? Adam futbol yaşantısını risk etmesine rağmen, sakatım demeden, hiçbir şeye sığınmadan oynuyor. Soruyoruz size daha ne yapacak? Ha diğer konular da sıkıntı yaratıyor derseniz. Orası yönetim kurulunu işidir. Onlarda o işi halleder diye düşünüyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap