SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Cevap verebilecekler mi?

Cevap verebilecekler mi?

08 Kasım 2017 Çarşamba - 08:51








Dün gazetemize Trabzonspor eski yönetici Mehmet Yiğit Alp konuştu. Nalına da vurdu mıhına da. Alp konuşmasında öyle şeylere dokundu ki, haklarında bu güne değin negatif olarak söylenenlerin hepsini çürüttü. Mehmet Yiğit Alp’in konuşmaları Trabzon’da gündem belirledi. Trabzonspor’un nasıl yönetildiğinden tutun, başkan Usta’nın yönetim anlayışına kadar her şeye değindi konuşmalarında. Mehmet Yiğit Alp ile yapılan röportaj sanki Trabzonspor’da sözün bittiği yer oldu. Bakalım Trabzonspor’da bundan sonraki süreç nasıl devam edecek. Başkan Usta ve yönetim kurulu merak ediyoruz yapılan suçlamalara cevap verebilecek mi?

MÜTHİŞ DESTEK

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular kulübü, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) destek olmak için özel bir organizasyona imza atıyor. 24 Kasım Cuma günü saat 15.00’te İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Prof. Dr. Turgay Atasü Kapalı Spor Salonu’nda bir gösteri maçı organize edilecek. Maçta İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı ile ünlülerden oluşan takım karşı karşıya gelecek. Bu özel gösteri maçının tüm geliri kanser tedavisi için İstanbul’a gelmiş ailelerin kullanımı için Pendik’te inşa edilen KAÇUV Aile Evi’ne bağışlanacak. Çeşitli sanatçıların da konser vereceği etkinliğin bilet satışlarının sürdüğü belirtildi.

DAHA KÖTÜ GÜNLER OLABİLİR!

Bilgi içerden geldi. Daha düne kadar Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin kaloriferleri yanmıyormuş. Mutlaka yakıt alınmadığı için sorun yaşanmıştır. Korkumuz Trabzonspor’daki ekonomik yapının böyle devam etmesi halinde, kış ortasında çalışanların soğuktan çok sıkıntı yaşayacağıdır. Durum nasıl düzeltilir? Ne yapılır onu bilemeyiz. Eğer ki sos veren ekonomik yapı yıkık dökük devam ederse, futbolcu alacaklarının ödenmesi konusunda da Trabzonspor büyük sıkıntılar yaşayacaktır. Yapılması gereken mi? Taze yönetim tabi ki bununla birlikte taze para gerek... Bunun dışında gelişecek olan her şey teferruattan ibaret olur.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap