SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Bir çiçekle olmuyor

Bir çiçekle olmuyor

21 Temmuz 2017 Cuma - 08:58








Demek ki bir çiçekle bahar gelmiyor. Demek ki baharın gelmesi için başka çiçeklerin de açması gerekiyor. Kimse sizden ‘çilek’ almanızı istemiyor. İstanbul takımlarının yanı sıra transfer sezonunu en durgun geçiren Trabzonspor’un oyuncu alamamasının nedeni kulübün yaşadığı ekonomik krizmiş. Tabi ki bunun yanında TS Club’larda da Trabzonspor ürünlerinden beklenen satışların olmaması da yönetimi kara kara düşündürüyormuş. Bakın Twitter üzerinden başkan Muharrem Usta konuyla ilgili nasıl mesaj vermiş? “Hani Kucka gelince kombine ve formalar patlayacaktı. Takıma destek; hem de tam destek zamanı, cesaretlendirelim. Haydee” Burada başkana bir soru sormak gerektiğini düşünüyoruz. Kombine ve forma satışları patlayacaktı diyorsunuz da taraftar kimin formasını alacak? Kombine almasını gerektirecek bir kadro yapılabildi mi? Her daim şunu diyoruz. Futbol temaşa oyunudur. O stada gelenler heyecan yaşayıp oynanan oyundan zevk alacaklar.

NEDİR BU MALA SEVGİSİ?

Başkan Abiş Hopikoğlu hariç kimse Nihat Mala’yı istemiyor. Her nedense Hopikoğlu “illa da Nihat Mala devam edecek” diyor. Gerçi Trabzonspor basketbol takımında da alınan kararlar sadece Abiş Hopikoğlu’nun iki dudağı arasından çıkıyormuş. Trabzonspor’a yönetimsel anlamda bir şeyler olmuş. Hangi şube olursa olsun, hangi branş yetkilisi olursa olsun, kararları tek başına alıp öyle uygulamaya çalışıyorlar. O zaman yönetimler neden vardır? O ki kararlar sadece başkan tarafından alınıp uygulanıyorsa, yönetimler neden birkaç kişiden oluşuyor? Oldu olacak, nasılsa hentbol şubesi herkese ömür oldu, basketbol şubesine de üç İhlas ile bir Fatiha okuyun kapatın gitsin. Bu Mala sevgisi hem Hopikoğlu’nu hem de Trabzonspor basketbol takımını bitirecek. Sonra iş işten geçmiş olup, birileri kına yakacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap