SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Acep ne olacak?

Acep ne olacak?

18 Temmuz 2017 Salı - 09:07








Bir takım ve bir oyuncu için en önemli süreç, sezon başı hazırlıklarıdır. Başkan Muharrem Usta başta olmak üzere, herkes ‘Burak Yılmaz ile anlaşıldı, Sosa yolda geliyor’ diyor. E tamam kardeşim gelsinler de Burak Bodrum’da tatilde. Sosa’nın akıbeti ise meçhul. Bu iki oyuncu ne zaman gelecekte, sezona hazır olacaklar? İş uzadıkça uzuyor. Caklar, cuklar, cekler aldı başını gidiyor. Sahi ne olacak Trabzonspor’un halleri. Gelin hep birlikte şu türküyü okuyalım. Yine yeşillendi fındık dalları acep ne olacak yârin halleri. Trabzonspor’a da yazık, yare de yazık, yarene de yazık.

MASANIN ÜZERİNDE NE VAR?

‘Yusuf Erdoğan’ı parasız vermeyiz’ diyor Başkan Muharrem Usta. Eh eyi, bir de verseydiniz. Ne demek Yusuf’u parasız vermeyiz? Usta hala Trabzonspor’un başkanı olduğunu kavrayamamış veya anlayamamış. Yeri gelmişken şu Mehmet Ekici olayına biraz vurgu yapalım. Mehmet Ekici sezon sonu geldi bonservisini eline alıp, kimseciklere veda bile etmeye tenezzül etmeden Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Hiç unutmayız geçen sezon devre arası, Ekici ‘Ben gidiyorum ahan da size 2 milyon Euro’ dediğinde, başkan kendisine “Ben vermiyorum, bir yere gidemezsin, senden Trabzonspor zarar etmeyecek, ben bunu karşılayacağım”demişti. Ne oldu cancağızlar. Hani Ekici’den zarar edilen 2 milyon Euro’nun karşılığı? Hani ne oldu? Atıp, tutmayla mangalda ateş yanmıyor. Nefesiniz iyi olacak efendiler. İyi olursa mangalı iyi üfleyip yakabilirsiniz. Yoksa anlattıklarınız La Fonten’den hikayelere döner ki, dönüyor kimse bundan sonra sizleri kaale almaz.

ALTIN KOLYE TURNUVASI BAŞLADI

Bir dönemlerin efsane turnuvası olan BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı. Açılışı mükemmel oldu. Trabzonspor’un efsane oyuncularıyla efsane hocaları açılışa renk kattılar. Turnuva 15 gün sürecek. Maçlar ASKF’nin sahasında oynanacak. Biz burada turnuvayı düzenleyenlere küçük bir uyarı yapmak istiyoruz. Böylesine efsane olmuş bir turnuva ASKF’nin sahasında değil de Trabzon Lisesi’nin sahasında yapılsa daha anlam kazanırdı, daha dolu bir seyirci önünde oynanırdı. İnşallah bu uyarımız kaale alınıp, gelecek seneler turnuva Trabzon Lisesi’nin sahasına alınır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap